Ταυτότητα

Το ιστολόγιο Hackademy Newz αποτελεί το εργαστήριο μετατροπής της θεωρίας σε πράξη για τους συμμετέχοντες στον πρώτο κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων Δημοσιογραφίας και Νέων Μέσων καθώς και Διαδικτυακού Ραδιοφώνου του Hackademy.
 
Το Hackademy είναι άτυπος φορέας μάθησης της διαδικτυακής κοινότητας του Radiobubble. Η λειτουργία του στηρίζεται νομικά σε κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση (μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα), της οποίας ιδρυτικά μέλη είναι ένας πυρήνας στενών συνεργατών της κοινότητας του Radiobubble.

Βασική και πρωταρχική δραστηριότητα του συνεταιρισμού αποτελούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Hackademy καθώς και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας hackademy.edu.gr που θα συνδέεται με αυτά και η οποία φιλοδοξούμε να λειτουργήσει ως αποθετήριο έρευνας και γνώσης. 

Μέλημα της ιδρυτικής ομάδας του Hackademy είναι η λειτουργία του να αποτελέσει κόμβο διασύνδεσης των τριών καθοριστικών πόλων του οικοσυστήματος της ενημέρωσης: της κοινωνίας των πολιτών, των επαγγελματιών δημοσιογράφων & των οργανισμών ΜΜΕ και της ακαδημαϊκής κοινότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου